Приложение

Available languages: Приложение Application Toepassing Zastosowanie

 

Моля запознайте се с текста на тази страница. Това ще Ви позволи да използвате Цитросепт – екстракт от грейпфрут по правилен начин, което със сигурност ще донесе максимални ползи.

Ако изложената по-долу информация не е изчерпателна за Вас, моля не се колебайте да изпратите Вашите въпроси на нашия адрес info@citrosept.bg. Надяваме се, че хората, които от години се занимават с Цитросепт, в своята професионална практика, ще Ви отговорят изчерпателно. Ако имате опит, свързан с приложението на Цитросепт и мнение за него, също моля да ни изпратите е-mail. Това ще помогне да се усъвършенстват начините на употреба на Цитросепт и може да открием нови възможности за приложението на екстракта от грейпфрут.

Въпреки широкия му спектър на приложение, не трябва да смятаме Цитросепт за универсално решение на различни проблеми и да подценяваме методите на лечение, както и значението на съответния начин на живот и разнообразния и балансиран хранителен режим. Нашите заболявания ни посочват някакви нередности в нашия живот, затова не трябва да ги игнорираме. Ако заболяването се повтаря, трябва да се замислим, къде е причината за това явление и можем ли да променим своите действия или начин на живот.

Изложената по-долу информация не трябва да се смята за диагноза или лечение на заболяване. Не трябва да се разглежда като стимул за отказ от лечението, предписано от лекар – това ще е голяма грешка и затова предупреждаваме да не предприемате такова поведение.

Описаните по-долу начини за приложение на екстракта определят възможностите за използване на препарата за поддържане на добро здравословно състояние. Бихме искали да Ви насърчим да провеждате здравословна профилактика, в която тази добавка към хранителния режим е много полезна.

COMPANY WEBSITE: